10.trinn: Sommerjobbmesse på Thor Heyerdahl Videregående skole 5.mars kl. 12.30-14-00

Fjorårets sommerjobbmesse var et vellykket arrangement som sikret verdifull rekruttering for mange arbeidsgivere i Larvik. Minst like viktig var det at mange ungdommer fikk sitt «første ordentlige møte med en ekte arbeidsgiver». Elevene oppfordres til å ta med CV/åpen søknad – gjerne med bilde.

NAV Larvik inviterer kommunens 10. klasser til årets sommerjobbmesse ved Thor Heyerdahl Videregående Skole. Dette er en messe for de elevene som ønsker å finne seg en sommerjobb. 

Foldvik Familiepark er en av arbeidsgiverne som rekrutterer flest ungdommer fra ungdomsskolene. Helene Foldvik vil holde et informasjonsmøte i auditoriet «Kon-Tiki» kl. 1245. Hun forteller litt om sommerjobb generelt og det å jobbe ved Foldvik Familiepark. Etter møtet vil Helene og noen av veiledere fra NAV, speedintervjue de av elevene som ønsker å søke sommerjobb der. Her er det mange stillinger for 10. klassene. 

Vi nevner også at Stavernfestivalen har en stor stand på messen - i år skal de rekruttere 700 personer til å arbeide med festivalen. Brorparten av stillingene er i festivalhelgen, og passer godt for ungdom fra 16 år, men noen stillinger er også av lenger varighet. Dette er en meget god anledning til å finne ut mer om dette! 

I tillegg til ca 20-25 arbeidsgivere, er også Fellesforbundet/LO sommerpatrulje, Skatteetaten og Eures representert med informasjon.

Til toppen